Fiscaal advies

Wij staan u graag bij met onze dienstverlening


Het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting is een tijdrovende en complexe aangelegenheid. Deze last neemt Dircken & Partners u graag uit handen. 

In ons vaandel staan het persoonlijke contact, wederzijdse vertrouwen en constructief overleg hoog aangeschreven.

Belastingaangifte IB


Dircken & Partners is onder andere gespecialiseerd in het verzorgen van belastingaangiftes inkomstenbelasting en het geven van fiscale adviezen. 

Deskundigheid

Ontwikkelingen op fiscaal gebied gaan maar door. Met iedere Prinsjesdag komen de veranderingen weer op ons af. Wij zijn op de hoogte en kunnen u daardoor adequaat behulpzaam zijn bij het indienen van uw belastingaangifte IB. Wij hebben uw belangen daarbij voor ogen en zoeken immer naar de voor u optimale situatie, uiteraard binnen de grenzen van de regelgeving. 

De kracht van Dircken & Partners

Ons bedrijf richt zich onder andere op het verzorgen van de belastingaangifte inkomstenbelasting voor particulieren. U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor diverse fiscale adviezen. Onze kennis op dit vlak is diepgaand. Wij kennen dan ook alle in's en out's en weten waar we mee bezig zijn. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Na  aanlevering van de benodigde stukken bereiden wij de belastingaangifte voor. Zoals gezegd kijken wij daarbij naar de optimale situatie voor u.

Stuur hier op een veilige wijze uw documenten naar ons kantoor!

Tarieven & Downloads

particuliere aangifte€ 65,00 incl. BTW
aangifte voor de inwonende partner€ 30,00 incl. BTW
aanvragen/wijzigen toeslagen€ 40,00 incl. BTW
aanvragen/wijzigen voorlopige aanslag€ 40,00 incl. BTW
uurtarief overige fiscale werkzaamheden€ 105,00 excl. BTW


NB: Voor gecompliceerde aangiftes zal er contact met u opgenomen worden voor het afspreken van een prijs.